FDA godkendte & CE mærkede narkotest siden 1995  -  Diskret og hurtig levering
    

Privatlivspolitik

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Narkotikatest.dk er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Ferle Produkter ApS
Nordre Strandvej 119 F
DK-3150 Hellebæk

CVR-nr.: 21575984

Telefon: +45 49707800
E-mailadresse: info@narkotikatest.dk

Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger:

  • Formål: For at analysere brugeradfærd på vores hjemmeside, så vi kan levere den bedst mulige oplevelse.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hvorfor vi bruger cookies?

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.

Typer af cookies vi bruger på narkotikatest.dk:

Sessionscookies

Session cookies er nødvendige for at holde en forbindelse mellem din computer og en hjemmeside/applikation kørende. Det er fx tilfældet med kundecenteret og indkøbskurven, som du ikke kan bruge, hvis du har slået cookies fra i din browser. Session cookies slettes igen, når du lukker din browser.

Persistent cookies

Persistent cookies bliver lagret på din computer til at huske et valg, du har foretaget. Eksempelvis hvis du ønsker at få vist priser inkl. moms, lagrer vi en cookie, der fortæller os, at du ønsker at se priserne inkl. moms.

3. parts cookies og statistik cookies

Statistik cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der kan bruges til statistisk analyse. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.

En 3. part cookie er fx Google Analytics, som vi bruger for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Vi indsamler og behandler disse personoplysninger, når du bruger narkotikatest.dk:

  • Hvilken type enhed anvendt til at tilgå hjemmesiden (f.eks. tablet, smart device, pc mv.)
  • Browser type, browser ID og sprog-indstilling på enhed
  • Hvilken hjemmeside eller app, der henviste dig til vores hjemmeside
  • IP-adresse
  • Geo-lokation på den enhed, du anvender til vores hjemmeside
  • Hvilke artikler og sider, du besøger, tidspunkt, varighed og antal besøg

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Samtykke, jf. bekendtgørelse nr. 2011/1148 om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr (”cookie-bekendtgørelsen”).

Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på relevansen af at beholde dine personoplysninger, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret. Personoplysningerne deles med tredjepart, Google Analytics og LinkedIn.

Når du handler hos os, behandles følgende personoplysninger:

Formål: for at kunne levere vores produkter og ydelser på bedst mulig måde, indsamler vi følgende oplysninger om dig når du handler hos os:

  • Dit navn, adresse, telefonnummer og din e-mail adresse.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Narkotikatest.dk's legitime interesser er, at vi kan sende dig den markedsføring og de meddelelser, som du har anmodet om, f.eks. via samtykke til e-mail markedsføring, dvs. at sende dig, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(f), jf. Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1 samt markedsføringslovens § 10.

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

  • Vi indsamler kun de nødvendige personoplysninger direkte fra dig, for at kunne yde den service som du anmoder.

Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på relevansen af at beholde dine personoplysninger, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret. Personoplysningerne deles ikke med tredjepart. Personoplysningerne opbevares på sikre servere i Danmark, og kan kun tilgås af Narkotikatest.dk.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os på +45 49707800 eller på info@narkotikatest.dk.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dokumentoplysning
Dette er 2. version af narkotikatest.dk's persondatapolitik skrevet 23. maj 2018.